İbrahim SEZGİN - Müdür Başyardımcısı

1973 yılında Çarşamba’ da doğdu. İlkokulu Irmaksırtı Köyü İlkokulunda ,Orta ve Lise Öğrenimini  Dikbıyık  Lisesinde tamamladı. 19 Mayıs  Üniversitesi  Fen –Edebiyat Fakültesi  Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden 1997 de mezun oldu. Aynı yıl Vezirköprü Anadolu Lisesi’ne Türk Dili ve Edebiyatı  Öğretmeni  olarak atandı. Ardahan ve Şanlıurfa’da ,  vatani hizmetini Yedeksubay Öğretmen olarak tamamladı. Daha sonra Çarşamba Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği   ve Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu.2010 Yılından itibaren Ali Fuat BAŞGİL  Anadolu Lisesi’nde  Türk Dili ve Edebiyatı  Öğretmenliği,   Müdür yardımcılığı,  Müdür Başyardımcılığı, Okul Müdürlüğü, Çarşamba Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Halen aynı okulda  Müdür Baş Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. ‘’Irmaksırtı Köyünün Monografisi ‘’ adlı bir araştırma eseri de olan İbrahim SEZGİN,  evli  olup  iki çocuk babasıdır.

(362) 834 4007 Eposta