Hasan SEVİNÇ - Okul Müdürü

1973 Yılında Çarşamba´ nın Suğluca Köyünde doğdu.İlkokulu Suğluca Köyünde tamamladı Çarşamba Atatürk Ortaokulu´ ndan 1988 yılında mezun olduktan sonra Samsun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini 1991 yılında bitirdi.KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümününden 1997 Yılında mezun oldu.Aynı yıl Giresun Espiye Kaşdibi YİBO da Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.Sırasıyla Çorum Çatak Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu,Çarşamba Denizler Sarıtekke İlköğretim Okulu,Suğluca İlköğretim Okulu,Alibeyli Gülhan Yusuf Yön İlköğretim okulunda ve Çarşamba Atatürk Ortaokulunda öğretmenlik ve idarecilik yaptı.2010 Yılında Ahubaba Ortaokulu müdürlüğüne atanandı.2012 yılında Helvacalı Ortaokulu Müdürü olarak atanandı.2019 Yılında Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Müdürü olarak atanan Hasan SEVİNÇ Evli ve 1 çocuk babasıdır.

(362) 834 4294 Eposta